Nyílászárók forgalmazása:

- Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása, raktárról és egyedi méretben egyaránt.

Árajánlat készítés:

- Személyesen bemutatótermünkben akár egy órán belül elkészítjük Önnek ablakos ajánlatunkat. Emailban részünkre megküldött ajánlatunk 1-3 munkanapon belül rendelkezésére áll.

Tervezés, tanácsadás, termékek bemutatása:

- Ön megálmodja, Mi megvalósítjuk terveit. Szakértőink a helyszínen, vagy tervrajz alapján adnak tájékoztatást Önnek a gyárthatóság és egyéb műszaki paraméterek figyelembe vételével nyílászáróinkról.

Nyílászárók helyszíni felmérése:

- Megrendelés előtt a legfontosabb ablakos tevékenység, mely során szakembereink a helyszínen tájékoztatják Önt az ablakok és ajtók milyen formában kerülhetnek gyártásra, milyen munkafolyamatok szükségesek a komplett kivitelezés elvégzéséhez. Felméréskor, avagy a helyszíni megtekintéskor találkozik az Ön elképzelése a kivitelezhetőséggel.

Nyílászárók, ajtók, beltéri ajtók beépítése, beszerelése és cseréje:

- Szakmailag képzett nyílászáró beépítő kollégáink gondoskodnak arról, hogy az ablakcsere, vagy az úl építésű ház ablakai a legjobb módon kerüljenek beépítésre. Panellakás ablakcserétől a passzívház ablakokig, többféle beépítési módban rutinosan dolgoznak.

Ablakcsere utáni belső kőműves javítási munkák:

- Az ablakok cseréjével egyidejűleg megoldjuk a szükséges belső javítási munkák elvégzését is. Ezzel Ön elkerüli a plusz kőműves vállalkozó alkalmazását. Belső spaletta, vagy káva javítási technológiánk az alkalmazott anyagokkal gyors és tetszetős.

Redőnyök, szúnyoghálók, párkányok, könyöklők felszerelése:

- A nyílászárókhoz kiegészítőként megrendelt termékek felszerelése, beépítése. Termékeink megbízható minősége párosul beépítőink igényes kivitelezésével.

Nyílászárók kiszállítása, bontott nyílászárók elszállítása:

- Kivitelezésünk a műanyag ablakok és egyéb nyílászárók szállításával és a bontott régi ablakok és ajtók elszállításával válik teljes körűvé.

kellemes melegalacsony fűtési költség

Tiszafüredi nyílászáró szaküzlet - Bemutatóterem - Raktár

Tiszafüred üzlet